Bog & idéPeter Danholt

Bøger skrevet af Peter Danholt

Læs mere om Peter Danholt
2 produkter
2 produkter
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
379,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund
Introduktion til STS
Introduktion til STSPeter Danholt
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til STS

Mere om Peter Danholt

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Peter Danholt. På listen nedenfor finder du Danholts seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til STS" udgivet af HansReitzels - "Teknologi i sundhedspraksis" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til STS" udgivet af Gyldendal

Bøger af Peter Danholt

Der er fire tilgængelige udgivelser af Peter Danholt hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Danholts bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Danholt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Videnskab, teknologi og samfund" af Peter Danholt

Hos Bog & idé er "Videnskab, teknologi og samfund" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Introduktion til STS" af Peter Danholt

Hos Bog & idé er "Introduktion til STS" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Introduktion til STS" på din enhed og begynde at læse. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Danholt