Bog & idéPeter Derek Christian Leutscher

Bøger skrevet af Peter Derek Christian Leutscher

Læs mere om Peter Derek Christian Leutscher
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Peter Derek Christian Leutscher

Hvis du er på jagt efter en bog af Peter Derek Christian Leutscher, har du et bredt udbud til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Leutscher.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Peter Derek Christian Leutscher

Der er tre tilgængelige bøger af Peter Derek Christian Leutscher hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Peter Derek Christian Leutscher kan købes i flere forskellige formater. Leutschers bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" af Peter Derek Christian Leutscher

Hos Bog & idé er "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" tilgængelig som vg-typo3. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Peter Derek Christian Leutscher. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Sygdomslære for ikke-klinikere" af Peter Derek Christian Leutscher

Det er muligt at købe Peter Derek Christian Leutschers "Sygdomslære for ikke-klinikere" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Derek Christian Leutscher