Bog & idéPeter Døssing

Bøger skrevet af Peter Døssing

Læs mere om Peter Døssing
5 produkter
5 produkter
I kølvandet på murens fald
I kølvandet på murens faldPeter Døssing
129,95 DKK
e-bog
(0)
I kølvandet på murens fald
Fra Murmansk til Messina
Fra Murmansk til MessinaPeter Døssing
129,95 DKK
e-bog
(0)
Fra Murmansk til Messina
Købmanden i Odessa
Købmanden i Odessa Peter Døssing
149,95 DKK
EBOG
(0)
Købmanden i Odessa
Fra Kiruna til Ukraine
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fra Kiruna til UkrainePeter Døssing
182,56 DKK
Hæftet
(0)
Fra Kiruna til Ukraine
Fra Kiruna til Ukraine
Fra Kiruna til UkrainePeter Døssing
129,95 DKK
e-bog
(0)
Fra Kiruna til Ukraine

Mere om Peter Døssing

Der er flere bøger af Peter Døssing tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Døssing.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Købmanden i Odessa " udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Købmanden i Odessa" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Fra Nordkap til Sydpolen" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Fra Kiruna til Ukraine" udgivet af mellemgaard - "Fra Kiruna til Ukraine" udgivet af Forlaget mellemgaard - "I kølvandet på murens fald" udgivet af mellemgaard - "Fra Murmansk til Messina" udgivet af mellemgaard - "I kølvandet på murens fald" udgivet af mellemgaard - "Fra Murmansk til Messina" udgivet af mellemgaard

Bøger af Peter Døssing

Der er ni tilgængelige udgivelser af Peter Døssing hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Peter Døssing fås i flere formater. Bøgerne af Døssing er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Købmanden i Odessa " af Peter Døssing

"Købmanden i Odessa " kan købes som ebog. Med "Købmanden i Odessa " som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Peter Døssing "Købmanden i Odessa"

Det er muligt at købe Peter Døssings "Købmanden i Odessa" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Døssing