Bog & idéPeter Falktoft

Bøger skrevet af Peter Falktoft

Læs mere om Peter Falktoft
1 produkter
1 produkter
Vi elsker Aarhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi elsker AarhusStine Pilgaard
207,46 DKK
Hardback
(0)
Vi elsker Aarhus

Mere om Peter Falktoft

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Peter Falktoft. Bogen hedder "Vi elsker Aarhus". Den er publiceret af Bachs Forlag på dansk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vi elsker Aarhus" af Peter Falktoft

Hos Bog & idé er "Vi elsker Aarhus" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Bachs Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Falktoft, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Falktoft