Bog & idéPeter Fiell

Bøger skrevet af Peter Fiell

Læs mere om Peter Fiell
2 produkter
2 produkter
Modern Scandinavian Design
Modern Scandinavian DesignCharlotte Fiell
599,95 DKK
Hardback
(0)
Modern Scandinavian Design
Design of the 20th Century
Design of the 20th CenturyCharlotte Fiell
219,95 DKK
Indbundet
(0)
Design of the 20th Century

Mere om Peter Fiell

Hvis du leder efter en bog skrevet af Peter Fiell, kan du vælge i mellem et bredt sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Fiells bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Impressionist Art 1860-1920" udgivet af Taschen - "Modern Scandinavian Design" udgivet af Laurence King Publishing - "Design of the 20th Century" udgivet af Taschen

Peter Fiells bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Peter Fiell hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Peter Fiell kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Fiell er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Fiells "Impressionist Art 1860-1920"

"Impressionist Art 1860-1920" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Taschen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Modern Scandinavian Design" af Peter Fiell

Det er muligt at købe Peter Fiells "Modern Scandinavian Design" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Laurence King Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Fiell