Bog & idéPeter Frederik Rist

Bøger skrevet af Peter Frederik Rist

Læs mere om Peter Frederik Rist
7 produkter
7 produkter
Pagebreve
PagebrevePeter Frederik Rist
69,95 DKK
EBOG
(0)
Pagebreve
En rekrut fra 64
En rekrut fra 64P. Fr. Rist
38,95 DKK
PDF
(0)
En rekrut fra 64
Fortællinger og typer
Fortællinger og typerPeter Frederik Rist
99,95 DKK
EBOG
(0)
Fortællinger og typer
Efter Dybbøl
Efter DybbølPeter Frederik Rist
69,95 DKK
EBOG
(0)
Efter Dybbøl
Soldater
SoldaterPeter Frederik Rist
79,95 DKK
EBOG
(0)
Soldater
Karolinerne. Fortællinger om Karl 12. og hans mænd
Karolinerne. Fortællinger om Karl 12. og hans mændVerner von Heidenstam
139,95 DKK
EBOG
(0)
Karolinerne. Fortællinger om Karl 12. og hans mænd
En rekrut fra 1864
En rekrut fra 1864Peter Frederik Rist
79,95 DKK
EBOG
(0)
En rekrut fra 1864

Mere om Peter Frederik Rist

Her hos Bog & idé ser du et bredt udvalg af bøger af Peter Frederik Rist. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rists nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Efter Dybbøl" udgivet af SAGA Egmont - "Pagebreve" udgivet af SAGA Egmont - "Soldater" udgivet af SAGA Egmont - "En rekrut fra 1864" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "En rekrut fra 64" udgivet af SFA-89

Bøger skrevet af Peter Frederik Rist

Du kan bestille fem bøger af Peter Frederik Rist her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Rists bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Rist er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Frederik Rists "Efter Dybbøl"

"Efter Dybbøl" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Efter Dybbøl" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SAGA Egmont.

Peter Frederik Rist "Pagebreve"

"Pagebreve" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Pagebreve" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Frederik Rist