Bog & idéPeter Fregerslev

Bøger skrevet af Peter Fregerslev

Læs mere om Peter Fregerslev
3 produkter
3 produkter
Argumentation og faktiske tekster
BOEGERTILSTAERKPRIS
Argumentation og faktiske teksterPeter Fregerslev
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Argumentation og faktiske tekster
Mundtlig retorik i danskfaget
Mundtlig retorik i danskfagetPeter Fregerslev
319,95 DKK
Hæftet
(2)
Mundtlig retorik i danskfaget
Lærerens kommunikation
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærerens kommunikationPeter Fregerslev
71,96 DKK
Paperback
(0)
Lærerens kommunikation

Mere om Peter Fregerslev

Der findes forskellige bøger af Peter Fregerslev til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Fregerslev.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Argumentation og faktiske tekster" udgivet af Samfundslitteratur - "Lærerens kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Lærerens kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Argumentation og faktiske tekster" udgivet af Samfundslitteratur - "I hænderne på tiden" i serien "Nye historier om dansk litteratur." udgivet af Gyldendal Syddansk Universitetsforlag

Bøger af Peter Fregerslev

Du kan bestille fem bøger af Peter Fregerslev her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Fregerslevs bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Fregerslev udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Fregerslevs "Argumentation og faktiske tekster"

Hos Bog & idé er "Argumentation og faktiske tekster" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Fregerslev, kan du godt glæde dig. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Lærerens kommunikation" af Peter Fregerslev

Det er muligt at købe Peter Fregerslevs "Lærerens kommunikation" som pdf. Endnu en af Peter Fregerslev skønne bøger, som er værd at læse. Det er Samfundslitteratur, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Fregerslev