Bog & idéPeter Garde

Bøger skrevet af Peter Garde

Læs mere om Peter Garde
8 produkter
8 produkter
Jura i operaens verden
Jura i operaens verdenPeter Garde
434,95 DKK
PDF
(0)
Jura i operaens verden
Verdenslitteraturens jura
BOEGERTILSTAERKPRIS
Verdenslitteraturens juraPeter Garde
1079,96 DKK
Hardback
(0)
Verdenslitteraturens jura
Islam
IslamPeter Garde
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Islam
Jura i operaens verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Jura i operaens verdenPeter Garde
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Jura i operaens verden
August Goll
August GollPeter Garde
450,95 DKK
PDF
(0)
August Goll
Spanien
SpanienPeter Garde
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Spanien
Stephan Hurwitz
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stephan HurwitzPeter Garde
331,96 DKK
HARDBACK
(4)
Stephan Hurwitz
Danmarks justitsministre 1813-2013
Danmarks justitsministre 1813 - 2013Peter Garde
539,95 DKK
EBOG
(0)
Danmarks justitsministre 1813 - 2013

Mere om Peter Garde

Hvis du søger en bog skrevet af Peter Garde, kan du vælge i mellem et bredt sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gardes udgivelser.
Bøgerne fra Peter Garde udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Jura i operaens verden" udgivet af DJØF - "Læsekursuskasse" udgivet af Gyldendal - "Stephan Hurwitz" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmarks Arresthuse" udgivet af DJØF - "Tyrkiet" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Kina " i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal Uddannelse - "Indien " i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal Undervisning - "Folketinget" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Jura i operaens verden" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Stephan Hurwitz" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmarks justitsministre 1813-2013" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "August Goll" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Jura i operaens verden" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Criminal Law Denmark" udgivet af Djøf Forlag - "Danmarks Justitsministre" udgivet af DJØF - "August Goll" udgivet af DJØF - "Dommerens litteraturhistorie" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Spanien" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Islam" i serien "De små fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Criminal Law Denmark" udgivet af DJØF - "Redaktører og andre stridsmænd" udgivet af Thomson Reuters - "Nye Ariadnetråde" udgivet af DJØF - "Ariadnetråde gennem retssalens labyrint" udgivet af DJØF

Peter Gardes bøger

Der er 23 tilgængelige bogudgivelser af Peter Garde hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Gardes bøger fås i et udvalg af formater. Peter Garde bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Jura i operaens verden" af Peter Garde

Hos Bog & idé er "Jura i operaens verden" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er DJØF, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Peter Garde "Læsekursuskasse"

"Læsekursuskasse" findes på den digitale boghylde som bog. Endnu en af Peter Garde skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Garde