Bog & idéPeter Gloggengiehser Knudsen

Bøger skrevet af Peter Gloggengiehser Knudsen

Læs mere om Peter Gloggengiehser Knudsen
1 produkter
1 produkter
The hidden potential of small ordinary companies
BOEGERTILSTAERKPRIS
The hidden potential of small ordinary companiesPeter Gloggengiehser Knudsen
224,96 DKK
Paperback
(0)
The hidden potential of small ordinary companies

Mere om Peter Gloggengiehser Knudsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Peter Gloggengiehser Knudsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "The hidden potential of small ordinary companies". Det er SMV Partnerinvest ApS, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Gloggengiehser Knudsens "The hidden potential of small ordinary companies"

Hos Bog & idé er "The hidden potential of small ordinary companies" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SMV Partnerinvest ApS.

Endnu en af Peter Gloggengiehser Knudsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Gloggengiehser Knudsen