Bog & idéPeter Goes

Bøger skrevet af Peter Goes

Læs mere om Peter Goes
5 produkter
5 produkter
Tidslinjen
TidslinjenPeter Goes
299,95 DKK
Indbundet
(4)
Tidslinjen
Floder
BOEGERTILSTAERKPRIS
FloderPeter Goes
248,96 DKK
Hardback
(7)
Floder
Solen
SolenPeter Goes
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Solen
Find med Finn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Find med FinnPeter Goes
124,46 DKK
Hardback
(5)
Find med Finn
Det opfindsomme menneske
Det opfindsomme menneskePeter Goes
299,95 DKK
Hardback
(0)
Det opfindsomme menneske

Mere om Peter Goes

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Peter Goes, har du et stort sortiment online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Goes' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det opfindsomme menneske" udgivet af Forlaget Forlæns - "Find med Finn" udgivet af Forlaget Forlæns - "Floder" udgivet af Forlaget Forlæns - "Tidslinjen" udgivet af Forlæns

Bøger af Peter Goes

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Peter Goes hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Goes' bøger kommer i flere forskellige formater. Goes' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Goes' "Det opfindsomme menneske"

Hos Bog & idé er "Det opfindsomme menneske" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Forlæns.

"Find med Finn" af Peter Goes

Det er muligt at købe Peter Goes' "Find med Finn" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Forlaget Forlæns, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Goes