Bog & idéPeter Hansen

Bøger skrevet af Peter Hansen

Læs mere om Peter Hansen
5 produkter
5 produkter
Feedback gentænkt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Feedback gentænktHenrik Adler
269,96 DKK
Hæftet
(1)
Feedback gentænkt
Lille Guds barn
Lille Guds barnGrete Ebbe Jensen
179,95 DKK
Hæftet
(1)
Lille Guds barn
Fynbogen 2022
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fynbogen 2022Red. Jens Eichler Lorenzen
149,36 DKK
Hæftet
(0)
Fynbogen 2022
Lyngby . fra karantænestation til paradis
Lyngby . fra karantænestation til paradisPeter Hansen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Lyngby . fra karantænestation til paradis
MAT B2 htx
BOEGERTILSTAERKPRIS
MAT B2 htxJohn Schødt Pedersen
548,96 DKK
Hæftet
(0)
MAT B2 htx

Mere om Peter Hansen

Der er flere bøger af Peter Hansen til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hansens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kort og godt om mundtlig eksamen i dansk" udgivet af Dansklærerforeningen - "Samtaler der skaber mening, læring og værdi" i serien "Artikel i Erhvervspsykologi " udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "MAT B2 htx" udgivet af Systime - "Samtaler i organisationer" udgivet af Gyldendal - "Når sygdommen rammer" i serien "Bibelstudie" udgivet af Lohse - "Det lange lys" udgivet af U Press - "Feedback gentænkt" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Turbo Pascal til Windows" udgivet af Teknisk Forlag - "Works 2.0" udgivet af Teknisk Forlag - "Paradox 4.0" udgivet af Teknisk Forlag - "Jeg er fandme til!" udgivet af U Press - "Muligheder, udfordringer og dilemmaer i forbindelse med coaching i en organisatorisk kontekst" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Malerier" udgivet af Det Poetiske Bureau - "Tersløsegaard" udgivet af Den Holbergske Stiftelse Tersløsegaard¤Vandkunsten - "Coaching - læring og udvikling" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Afsted" i serien "Specialerække" udgivet af Institut for Antropologi, Københavns Universitet

Bøger skrevet af Peter Hansen

Peter Hansen har 16 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Peter Hansen kan købes i flere forskellige formater. Peter Hansen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kort og godt om mundtlig eksamen i dansk" af Peter Hansen

Det er muligt at købe Peter Hansens "Kort og godt om mundtlig eksamen i dansk" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansklærerforeningen, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Peter Hansen "Samtaler der skaber mening, læring og værdi"

Hos Bog & idé er "Samtaler der skaber mening, læring og værdi" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Samtaler der skaber mening, læring og værdi" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i Hansens serie "Artikel i Erhvervspsykologi ". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Hansen