Bog & idéPeter Hasle

Bøger skrevet af Peter Hasle

Læs mere om Peter Hasle
4 produkter
4 produkter
Ledelse med social kapital i den offentlige sektor
Ledelse med social kapital i den offentlige sektorPeter Hasle
299,95 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse med social kapital i den offentlige sektor
Ledelse af kerneopgaven
Ledelse af kerneopgavenOle Henning Sørensen
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Ledelse af kerneopgaven
Ledelse med social kapital
Ledelse med social kapitalKristian Gylling Olesen
189,95 DKK
EBOG
(0)
Ledelse med social kapital
Ledelse af kerneopgaven
Ledelse af kerneopgavenPeter Hasle
229,95 DKK
e-bog
(0)
Ledelse af kerneopgaven

Mere om Peter Hasle

Der findes forskellige bøger skrevet af Peter Hasle på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hasle.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelse af Arbejdsmiljø" udgivet af Akademisk Forlag - "Gruppeorganiseret arbejde" udgivet af Frydenlund - "Ledelse med social kapital i den offentlige sektor" udgivet af Akademisk Forlag - "Ledelse med social kapital" udgivet af Akademisk Forlag - "Ledelse af kerneopgaven" udgivet af Akademisk Forlag - "Ledelse af kerneopgaven" udgivet af Akademisk Forlag - "Ledelse med social kapital" udgivet af L&R Business

Peter Hasles bøger

Peter Hasle har syv bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Peter Hasle kan købes i flere formater. Bøgerne af Hasle er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ledelse af Arbejdsmiljø" af Peter Hasle

Hos Bog & idé er "Ledelse af Arbejdsmiljø" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Peter Hasle "Gruppeorganiseret arbejde"

Endnu en af Peter Hasle fantastiske bøger, som er værd at læse. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Hasle