Bog & idéPeter Hesseldahl

Bøger skrevet af Peter Hesseldahl

Læs mere om Peter Hesseldahl
4 produkter
4 produkter
Omstilling til fremtiden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Omstilling til fremtidenPeter Hesseldahl
269,96 DKK
Hæftet
(3)
Omstilling til fremtiden
Omstilling til fremtiden
Omstilling til fremtidenPeter Hesseldahl
189,95 DKK
EBOG
(3)
Omstilling til fremtiden
Grib fremtiden
Grib fremtiden - spilleregler for det 21. århundredePeter Hesseldahl
189,95 DKK
EBOG
(0)
Grib fremtiden - spilleregler for det 21. århundrede
Omstilling til fremtiden
STREAM
Omstilling til fremtidenPeter Hesseldahl
189,95 DKK
Lydbog
(2)
Omstilling til fremtiden

Mere om Peter Hesseldahl

Peter Hesseldahl har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Hesseldahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "We-economy" udgivet af Hovedland - "Grib fremtiden" udgivet af L&R Business

Bøger af Peter Hesseldahl

Peter Hesseldahl har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Peter Hesseldahl bøger i flere formater. Hesseldahls bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"We-economy" af Peter Hesseldahl

"We-economy" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hovedland.

"Grib fremtiden" af Peter Hesseldahl

"Grib fremtiden" er til salg som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Grib fremtiden" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af L&R Business.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Hesseldahl