Bog & idéPeter Høholt

Bøger skrevet af Peter Høholt

Læs mere om Peter Høholt
2 produkter
2 produkter
Røverier mod guldsmede
Røverier mod guldsmede - begået af den kriminelle organisation Pink PantherPeter Høholt
39,95 DKK
EBOG
(0)
Røverier mod guldsmede - begået af den kriminelle organisation Pink Panther
Røverier mod guldsmede
STREAM
Røverier mod guldsmede - begået af den kriminelle organisation Pink PantherPeter Høholt
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Røverier mod guldsmede - begået af den kriminelle organisation Pink Panther

Mere om Peter Høholt

Hvis du søger en bog af Peter Høholt, kan du vælge i mellem et bredt sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Høholts bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Røverier mod guldsmede - begået af den kriminelle organisation Pink Panther" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Røverier mod guldsmede" i serien "Dansk kriminalreportage" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Peter Høholts bøger

Du kan købe to bøger af Peter Høholt her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Høholts bøger fås i forskellige formater. Høholts bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Høholts "Røverier mod guldsmede - begået af den kriminelle organisation Pink Panther"

Hos Bog & idé er "Røverier mod guldsmede - begået af den kriminelle organisation Pink Panther" tilgængelig som lydbog. Med Peter Høholts "Røverier mod guldsmede - begået af den kriminelle organisation Pink Panther" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Peter Høholt "Røverier mod guldsmede"

Det er muligt at købe Peter Høholts "Røverier mod guldsmede" som e-bog. Hvis du køber "Røverier mod guldsmede" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er med i serien "Dansk kriminalreportage". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Høholt