Bog & idéPeter Høilund

Bøger skrevet af Peter Høilund

Læs mere om Peter Høilund
8 produkter
8 produkter
Socialpolitik
SocialpolitikFinn Diderichsen
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik
Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejdePeter Høilund
215,76 DKK
Hæftet
(0)
Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde
Retsanvendelsens etik
Retsanvendelsens etikPeter Høilund
399,95 DKK
EBOG
(0)
Retsanvendelsens etik
Alt han ville
Alt han villePeter Høilund
129,95 DKK
e-bog
(0)
Alt han ville
Naturret som samfundskritik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Naturret som samfundskritikPeter Høilund
157,66 DKK
Hæftet
(2)
Naturret som samfundskritik
Den forbudte retsfølelse
Den forbudte retsfølelsePeter Høilund
79,95 DKK
EBOG
(0)
Den forbudte retsfølelse
Men de måtte jo dø
Men de måtte jo døPeter Høilund
69,95 DKK
EBOG
(4)
Men de måtte jo dø
Men de måtte jo dø (Storskrift)
Men de måtte jo dø (Storskrift)Peter Høilund
1219,95 DKK
Indbundet
(4)
Men de måtte jo dø (Storskrift)

Mere om Peter Høilund

Der findes flere bøger fra Peter Høilund på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Høilunds nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De frie ånder" udgivet af Legimus - "Den forbudte retsfølelse" udgivet af Saga - "Den forbudte retsfølelse" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Frygtens ret" udgivet af Gyldendal - "Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Socialpolitik" udgivet af - - "Socialretsfilosofi" i serien "Social Pædagogiskbibliotek" udgivet af Gyldendal - "Men de måtte jo dø" udgivet af Haase Forlag a/s - "Men de måtte jo dø" udgivet af Haase Forlag A/S - "Alt han ville" udgivet af mellemgaard - "Retsanvendelsens etik" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Frygtens ret" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Naturret som samfundskritik" i serien "Multivers Academic" udgivet af Multivers - "Anerkendelse og dømmekraft i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Socialretsfilosofi" i serien "Social Pædagogiskbibliotek" udgivet af Gyldendal Uddannelse - "Social retfærdighed" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Peter Høilunds bøger

Peter Høilund har 18 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Peter Høilund kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Høilund publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De frie ånder" af Peter Høilund

Hos Bog & idé er "De frie ånder" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Legimus, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Peter Høilund "Den forbudte retsfølelse"

"Den forbudte retsfølelse" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Høilund