Bog & idéPeter Holenstein

Bøger skrevet af Peter Holenstein

Læs mere om Peter Holenstein
2 produkter
2 produkter
Tilfældet Stefan
Tilfældet StefanPeter Holenstein
69,95 DKK
EBOG
(0)
Tilfældet Stefan
Tilfældet Stefan
STREAM
Tilfældet StefanPeter Holenstein
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Tilfældet Stefan

Mere om Peter Holenstein

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger af Peter Holenstein. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Holenstein.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tilfældet Stefan" udgivet af SAGA Egmont - "Tilfældet Stefan" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Peter Holensteins bøger

Peter Holenstein har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Holensteins bøger fås i udvalgte formater. Holensteins bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Tilfældet Stefan" af Peter Holenstein

Det er muligt at købe Peter Holensteins "Tilfældet Stefan" som ebog. "Tilfældet Stefan" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Peter Holenstein "Tilfældet Stefan"

Hos Bog & idé er "Tilfældet Stefan" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Tilfældet Stefan" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Holenstein