Bog & idéPeter Holm

Bøger skrevet af Peter Holm

Læs mere om Peter Holm
6 produkter
6 produkter
Almayers dårskab
STREAM
Almayers dårskabJoseph Conrad
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Almayers dårskab
Mennesket går på tre ben
Mennesket går på tre benPeter Holm
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Mennesket går på tre ben
Fra Sydhav til Ishav
Fra Sydhav til IshavJack London
29,95 DKK
EBOG
(0)
Fra Sydhav til Ishav
Fyrst Otto
Fyrst OttoRobert Louis Stevenson
49,95 DKK
EBOG
(0)
Fyrst Otto
Cranford
CranfordElizabeth Gaskell
49,95 DKK
EBOG
(2)
Cranford
Almayers dårskab
Almayers dårskabJoseph Conrad
79,95 DKK
EBOG
(2)
Almayers dårskab

Mere om Peter Holm

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Peter Holm, finder du et bredt udvalg online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Holms bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Peter Holms bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Flipped Learning" udgivet af Akademisk Forlag - "Alle kan flippe" udgivet af Alinea - "Flipped Learning" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Piccolomappe 2" udgivet af Folkeskolens Musiklærerforening - "Det sidste" udgivet af Kleart - "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Hovedets, halsens og de indre organers anatomi" udgivet af Gyldendal - "Dialog og konkurrence" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Alle kan flippe" udgivet af Alinea - "Flipped Learning" udgivet af Praxis - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Flipped Learning" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Dialog og konkurrence" udgivet af Nyt fra samfundsvidenskaberne - "Transport Law in Denmark" udgivet af DJØF Publishing¤Wolters Kluwer - "Klimaændringer i juridisk perspektiv" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Kommunale forsyningsselskaber" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "I sammenbruddets tjeneste" udgivet af Gyldendal - "Hovedets, halsens og de indre organers anatomi" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Peter Holm

Du kan finde 18 bøger af Peter Holm her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Holms bøger kommer i forskellige formater. Holm har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Flipped Learning" af Peter Holm

Hos Bog & idé er "Flipped Learning" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Peter Holm "Alle kan flippe"

Hos Bog & idé er "Alle kan flippe" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Holm