Bog & idéPeter Holmboe

Bøger skrevet af Peter Holmboe

Læs mere om Peter Holmboe
4 produkter
4 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
429,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Flipped Learning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Flipped LearningRoland Hachmann
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Flipped Learning
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk videnMorten Rask Petersen
485,96 DKK
Paperback
(0)
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden
Alle kan flippe
Alle kan flippePeter Olsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Alle kan flippe

Mere om Peter Holmboe

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger fra Peter Holmboe. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Holmboe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flipped Learning" udgivet af Akademisk Forlag - "Alle kan flippe" udgivet af Alinea - "Flipped Learning" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Alle kan flippe" udgivet af Alinea - "Flipped Learning" udgivet af Praxis - "Flipped Learning" udgivet af Nyt Teknisk Forlag

Mere om Peter Holmboes bøger

Du kan købe syv bøger af Peter Holmboe her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Peter Holmboe bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Holmboe skrevet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Holmboes "Flipped Learning"

"Flipped Learning" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

"Alle kan flippe" af Peter Holmboe

Det er muligt at købe Peter Holmboes "Alle kan flippe" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Holmboe