Bog & idéPeter Horn

Bøger skrevet af Peter Horn

Læs mere om Peter Horn
9 produkter
9 produkter
Personlig Branding
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personlig BrandingPeter Horn
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Personlig Branding
Tro, sten og Kærlighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tro, sten og KærlighedSusan Moser
248,96 DKK
Hardback
(0)
Tro, sten og Kærlighed
SAS - NÅR TIDEN ER VIGTIGST
SAS - NÅR TIDEN ER VIGTIGSTPeter Horn og Jens Wittrup Willumsen
499,95 DKK
(0)
SAS - NÅR TIDEN ER VIGTIGST
Vision minus status = strategi
Vision minus status = strategiPeter Horn
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Vision minus status = strategi
Personal Branding
BOEGERTILSTAERKPRIS
Personal BrandingPeter Horn
269,96 DKK
Hardback
(0)
Personal Branding
Intelligente barrierer
Intelligente barriererPeter Horn og Lene Thomsen
299,95 DKK
Hardback
(0)
Intelligente barrierer
KARRIERESPILLET
KARRIERESPILLETPeter Horn
359,95 DKK
Hardback
(0)
KARRIERESPILLET
Magt til hverdagsbrug
Magt til hverdagsbrugPeter Horn og Nina Uller
299,95 DKK
Hardback
(1)
Magt til hverdagsbrug
Brænd igennem
Brænd igennemPeter Horn
99,00 DKK
e-bog
(0)
Brænd igennem

Mere om Peter Horn

Der findes flere bøger af Peter Horn tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Horns nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Peter Horns bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fakta om graviditet" udgivet af FADL - "Top of Mind" udgivet af Gyldendal Business - "Personlig Branding" udgivet af Executive Magazine's Books/Børsens Forlag - "Brænd igennem" i serien "Kort til viden" udgivet af Børsen - "Magt til hverdagsbrug" udgivet af Executive Magazine's Books - "Intelligente barrierer" udgivet af Executive Magazine's Books - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Personal Branding" udgivet af Executive Magazine´s Books - "Vision minus status = strategi" udgivet af Børsen - "SAS - når tiden er vigtigst" udgivet af Børsen - "Karrierespillet" udgivet af Børsen - "Karriereledelse" udgivet af Schultz

Bøger af Peter Horn

Du kan bestille 12 bøger af Peter Horn her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Peter Horn fås i flere forskellige formater. Peter Horn bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fakta om graviditet" af Peter Horn

"Fakta om graviditet" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af FADL.

Peter Horn "Top of Mind"

Hos Bog & idé er "Top of Mind" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal Business, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Horn