Bog & idéPeter Hornnes

Bøger skrevet af Peter Hornnes

Læs mere om Peter Hornnes
1 produkter
1 produkter
Obstetrik - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Obstetrik - en grundbogLone Laursen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Obstetrik - en grundbog

Mere om Peter Hornnes

Peter Hornnes har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hornnes.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fakta om graviditet" udgivet af FADL - "Obstetrik - en grundbog" udgivet af Gyldendal

Peter Hornnes' bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Peter Hornnes hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Hornnes' bøger kommer i forskellige formater. Hornnes' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fakta om graviditet" af Peter Hornnes

"Fakta om graviditet" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er FADL, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Peter Hornnes "Obstetrik - en grundbog"

Hos Bog & idé er "Obstetrik - en grundbog" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Hornnes