Bog & idéPeter Humaidan

Bøger skrevet af Peter Humaidan

Læs mere om Peter Humaidan
3 produkter
3 produkter
Supersæd
SupersædPeter Humaidan
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Supersæd
Supersæd
SupersædPeter Humaidan
119,95 DKK
EBOG
(0)
Supersæd
Supersæd
STREAM
SupersædPeter Humaidan
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Supersæd

Mere om Peter Humaidan

Her hos Bog & idé har du et stort udvalg af bøger fra Peter Humaidan. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Humaidan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Supersæd" udgivet af Gyldendal - "Supersæd" udgivet af Gyldendal - "Supersæd" udgivet af Gyldendal

Bøger af Peter Humaidan

Peter Humaidan har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Peter Humaidan kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Humaidan er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Supersæd" af Peter Humaidan

Det er muligt at købe Peter Humaidans "Supersæd" som lydbog. Peter Humaidans "Supersæd" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Supersæd" af Peter Humaidan

Det er muligt at købe Peter Humaidans "Supersæd" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Supersæd" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Humaidan