Bog & idéPeter Hyldahl

Bøger skrevet af Peter Hyldahl

Læs mere om Peter Hyldahl
2 produkter
2 produkter
jazzinRIBE
jazzinRIBEPeter Hyldahl
319,95 DKK
Paperback
(0)
jazzinRIBE
jazzinRIBE
jazzinRIBEPeter Hyldahl
119,95 DKK
EBOG
(0)
jazzinRIBE

Mere om Peter Hyldahl

Hvis du søger en bog skrevet af Peter Hyldahl, finder du et stort udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hyldahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "New Look 1947" udgivet af Drama - "Vincent den Anden" udgivet af Drama

Bøger af Peter Hyldahl

Du kan købe to bøger af Peter Hyldahl her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Peter Hyldahl bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Hyldahl er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Drama.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Hyldahls "New Look 1947"

Hos Bog & idé er "New Look 1947" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Drama.

"Vincent den Anden" af Peter Hyldahl

"Vincent den Anden" kan købes online som spiralryg. Dette er en også en skøn bog fra Hyldahl, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Drama.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Hyldahl