Bog & idéPeter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen

Bøger skrevet af Peter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen

Læs mere om Peter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen
2 produkter
2 produkter
Sådan blev jeg Stein Bagger
Sådan blev jeg Stein BaggerPeter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen
149,95 DKK
EBOG
(8)
Sådan blev jeg Stein Bagger
Sådan blev jeg Stein Bagger
STREAM
Sådan blev jeg Stein BaggerPeter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen
149,95 DKK
Lydbog
(8)
Sådan blev jeg Stein Bagger

Mere om Peter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger skrevet af Peter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen. På listen nedenfor ser du Pedersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sådan blev jeg Stein Bagger" udgivet af Politikens Forlag - "Sådan blev jeg Stein Bagger" udgivet af Politikens Forlag - "Sådan blev jeg Stein Bagger" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Peter Jeppesen og Lasse Charley Pedersens bøger

Du kan købe tre bøger af Peter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Pedersens bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Politikens Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Jeppesen og Lasse Charley Pedersens "Sådan blev jeg Stein Bagger"

Hos Bog & idé er "Sådan blev jeg Stein Bagger" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Sådan blev jeg Stein Bagger" af Peter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Sådan blev jeg Stein Bagger" af Peter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen

"Sådan blev jeg Stein Bagger" kan købes som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Sådan blev jeg Stein Bagger" på din enhed og begynde at læse. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Jeppesen og Lasse Charley Pedersen