Bog & idéPeter Jerndorff

Bøger skrevet af Peter Jerndorff

Læs mere om Peter Jerndorff
3 produkter
3 produkter
Om oplæsning
Om oplæsning: Kortfattet vejledning til undervisningsbrug og selvstudiumKortfattet vejledning til undervisningsbrug og selvstudium
49,95 DKK
EBOG
(0)
Om oplæsning: Kortfattet vejledning til undervisningsbrug og selvstudium
Nogle minder fra det gamle kongelige theater
Nogle minder fra det gamle kongelige theaterPeter Jerndorff
69,00 DKK
e-bog
(0)
Nogle minder fra det gamle kongelige theater
Minder
MinderPeter Jerndorff
49,95 DKK
EBOG
(0)
Minder

Mere om Peter Jerndorff

Der findes flere bøger af Peter Jerndorff til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Jerndorff.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Unge Pionerer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Oprørets helte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Skatten på Kraterøen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kondorens hævn" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Slettens erobring" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mayafolkets gåde" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Incaskatten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Mexicos Vovehals" i serien "Nordstjernen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tordenbjerget" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Claus i Texas" i serien "Claus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Claus som cowboy" i serien "Claus" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Cyrano de Bergerac" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Nordstjernen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Nogle minder fra det gamle kongelige theater" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Peter Jerndorff

Der er 14 tilgængelige bogudgivelser af Peter Jerndorff hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Peter Jerndorff kommer i samtlige formater. Peter Jerndorff bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og er publiceret af følgende forlag: Lindhardt og Ringhof.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Unge Pionerer" af Peter Jerndorff

Det er muligt at købe Peter Jerndorffs "Unge Pionerer" som ebog. "Unge Pionerer" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Oprørets helte" af Peter Jerndorff

Hos Bog & idé er "Oprørets helte" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Oprørets helte" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Jerndorff