Bog & idéPeter Johansen

Bøger skrevet af Peter Johansen

Læs mere om Peter Johansen
2 produkter
2 produkter
Fysioterapeutisk undersøgelse
Fysioterapeutisk undersøgelsePer Lind
359,95 DKK
Bog
(0)
Fysioterapeutisk undersøgelse
Brudstykker af det moderne Indien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Brudstykker af det moderne IndienPeter Johansen
265,56 DKK
Hæftet
(2)
Brudstykker af det moderne Indien

Mere om Peter Johansen

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger skrevet af Peter Johansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Johansens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fysioterapeutisk undersøgelse" udgivet af Gyldendal - "Brudstykker af det moderne Indien" udgivet af Univers - "Brudstykker af det moderne Indien" udgivet af Univers

Bøger skrevet af Peter Johansen

Du kan bestille tre bøger af Peter Johansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Peter Johansen fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Johansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fysioterapeutisk undersøgelse" af Peter Johansen

Det er muligt at købe Peter Johansens "Fysioterapeutisk undersøgelse" som bog. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Johansen, kan du godt glæde dig. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Brudstykker af det moderne Indien" af Peter Johansen

Hos Bog & idé er "Brudstykker af det moderne Indien" tilgængelig som e-bog. Hvis du køber "Brudstykker af det moderne Indien" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Univers, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Johansen