Bog & idéPeter Johnsson

Bøger skrevet af Peter Johnsson

Læs mere om Peter Johnsson
1 produkter
1 produkter
Tyskland och Förintelsen i historien
Tyskland och Förintelsen i historienPeter Johnsson
369,95 DKK
Indbundet
(0)
Tyskland och Förintelsen i historien

Mere om Peter Johnsson

Der findes mange bøger af Peter Johnsson tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Johnsson.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Peter Johnssons bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Stalins mord i Katyn och dess historiska efterspel 1940-2010" udgivet af Carlssons / Scanvik - "Solen og nordenvinden " i serien "Ælle bælle mig fortælle¤Orange" udgivet af Carlsen

Bøger af Peter Johnsson

Du kan bestille to bøger af Peter Johnsson her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Peter Johnsson bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Johnsson er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Johnssons "Stalins mord i Katyn och dess historiska efterspel 1940-2010"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Johnsson, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på svensk og er udgivet af Carlssons / Scanvik.

"Solen og nordenvinden " af Peter Johnsson

Det er muligt at købe Peter Johnssons "Solen og nordenvinden " som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Ælle bælle mig fortælle¤Orange". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Johnsson