Bog & idéPeter Jürgensen

Bøger skrevet af Peter Jürgensen

Læs mere om Peter Jürgensen
2 produkter
2 produkter
Så længe det varer
Så længe det varerPeter Jürgensen
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Så længe det varer
Så længe det varer
Så længe det varerPeter Jürgensen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Så længe det varer

Mere om Peter Jürgensen

Peter Jürgensen har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Jürgensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I skyggernes land" udgivet af Queenswood Media Productions - "Tysk-Dansk Ordbog" i serien "Gyldendals røde ordbøger" udgivet af Gyldendal

Mere om Peter Jürgensens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Peter Jürgensen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Jürgensen fås blot som indbundet. Jürgensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I skyggernes land" af Peter Jürgensen

Det er muligt at købe Peter Jürgensens "I skyggernes land" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Queenswood Media Productions.

"Tysk-Dansk Ordbog" af Peter Jürgensen

"Tysk-Dansk Ordbog" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Jürgensens serie "Gyldendals røde ordbøger". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Jürgensen