Bog & idéPeter K. A. Jensen

Bøger skrevet af Peter K. A. Jensen

Læs mere om Peter K. A. Jensen
6 produkter
6 produkter
Da mennesket blev menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Da mennesket blev menneskePeter K. A. Jensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Da mennesket blev menneske
Menneskets oprindelse og udvikling
Menneskets oprindelse og udviklingPeter K. A. Jensen
449,95 DKK
Indbundet
(0)
Menneskets oprindelse og udvikling
Odysséen om mennesket
Odysséen om mennesketPeter K. A. Jensen
49,95 DKK
e-bog
(1)
Odysséen om mennesket
Da mennesket blev menneske
Da mennesket blev menneskePeter K. A. Jensen
49,95 DKK
e-bog
(0)
Da mennesket blev menneske
Mennesket
MennesketPeter K. A. Jensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Mennesket
At rejse i det nordlige Nordamerika
TILBUD
At rejse i det nordlige NordamerikaPeter K. A. Jensen
159,96 DKK199,95 DKK
Paperback
(0)
At rejse i det nordlige Nordamerika

Mere om Peter K. A. Jensen

Peter K. A. Jensen har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskets oprindelse og udvikling" udgivet af Gyldendal - "Da mennesket blev menneske" udgivet af Gyldendal - "Da mennesket blev menneske" udgivet af Gyldendal - "Da mennesket blev menneske" udgivet af Gyldendal - "Odysséen om mennesket" udgivet af Gyldendal - "Odysséen om mennesket" udgivet af Gyldendal - "Mennesket" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Da mennesket blev menneske" udgivet af Gyldendal - "Da mennesket blev menneske" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk genetik, 2. udgave" udgivet af FADL - "Kromosomafvigelser hos mennesket" udgivet af Gyldendal - "Mennesket" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Menneskets oprindelse og udvikling" udgivet af Munksgaard Bogklubber - "Menneskets oprindelse og udvikling" udgivet af Gyldendal

Peter K. A. Jensens bøger

Peter K. A. Jensen har 14 bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Jensens bøger kommer i flere forskellige formater. Peter K. A. Jensen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter K. A. Jensens "Menneskets oprindelse og udvikling"

"Menneskets oprindelse og udvikling" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Peter K. A. Jensen "Da mennesket blev menneske"

Hos Bog & idé er "Da mennesket blev menneske" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter K. A. Jensen