Bog & idéPeter Kastberg

Bøger skrevet af Peter Kastberg

Læs mere om Peter Kastberg
1 produkter
1 produkter
Intern kommunikation under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Intern kommunikation under forandringHelle Kryger Aggerholm
395,96 DKK
Paperback
(0)
Intern kommunikation under forandring

Mere om Peter Kastberg

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Peter Kastberg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kastberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Intern kommunikation under forandring" i serien "Den kommunikerende organisation" udgivet af Samfundslitteratur - "Personligt knowledge management" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Peter Kastberg

Du kan finde to bøger af Peter Kastberg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Peter Kastberg bøger i flere formater. Kastbergs bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Samfundslitteratur.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Intern kommunikation under forandring" af Peter Kastberg

Hos Bog & idé er "Intern kommunikation under forandring" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Den kommunikerende organisation". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

Peter Kastberg "Personligt knowledge management"

"Personligt knowledge management" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Kastberg