Bog & idéPeter Kielland

Bøger skrevet af Peter Kielland

Læs mere om Peter Kielland
3 produkter
3 produkter
Fuld fart festival
Fuld fart festivalDaniel Zimakoff
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Fuld fart festival
Fuld fart festival
Fuld fart festivalDaniel Zimakoff
49,95 DKK
EBOG
(0)
Fuld fart festival
Hr. Gris
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hr. GrisPeter Kielland
165,96 DKK
Hardback
(7)
Hr. Gris

Mere om Peter Kielland

Der er en del bøger af Peter Kielland på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de nyeste af Kiellands bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jernpotte" udgivet af Bogfabrikken - "Jernpotte" udgivet af Bogfabrikken - "Happy end" udgivet af Aben maler - "Ekstraordinære rejser i tid og rum – Et hyldestalbum med LINDA OG VALENTIN af danske og internationale tegneserieskabere" udgivet af Cobolt - "Hr. Gris" udgivet af Aben maler

Bøger af Peter Kielland

Du kan bestille fem bøger af Peter Kielland her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Peter Kielland bøger i et udvalg af formater. Kiellands bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jernpotte" af Peter Kielland

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Kielland, kan du godt glæde dig. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogfabrikken.

Peter Kielland "Jernpotte"

Dette er en også en fantastisk bog fra Kielland, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Bogfabrikken, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Kielland