Bog & idéPeter Koudahl

Bøger skrevet af Peter Koudahl

Læs mere om Peter Koudahl
1 produkter
1 produkter
Ind i praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ind i praksisClaus Bo Jørgensen
314,96 DKK
(0)
Ind i praksis

Mere om Peter Koudahl

Peter Koudahl har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Koudahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ind i praksis" udgivet af Akademisk Forlag - "Ind i praksis" udgivet af Praxis - "Den gode Erhvervsuddannelse" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Mere om Peter Koudahls bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Peter Koudahl hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Peter Koudahl bøger i udvalgte formater. Koudahls bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ind i praksis" af Peter Koudahl

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Peter Koudahl. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Peter Koudahl "Ind i praksis"

Det er muligt at købe Peter Koudahls "Ind i praksis" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Praxis.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Koudahl