Bog & idéPeter Kronborg

Bøger skrevet af Peter Kronborg

Læs mere om Peter Kronborg
1 produkter
1 produkter
Hestehandlerhistorier fra 1897
STREAM
Hestehandlerhistorier fra 1897Peter Kronborg
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Hestehandlerhistorier fra 1897

Mere om Peter Kronborg

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger skrevet af Peter Kronborg. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Kronborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hestehandlerhistorier fra 1897" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Korrosionshindrende overfladebehandling af stål" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger af Peter Kronborg

Peter Kronborg har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Peter Kronborg bøger i samtlige formater. Kronborgs bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hestehandlerhistorier fra 1897" af Peter Kronborg

Det er muligt at købe Peter Kronborgs "Hestehandlerhistorier fra 1897" som lydbog. Peter Kronborgs "Hestehandlerhistorier fra 1897" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

"Korrosionshindrende overfladebehandling af stål" af Peter Kronborg

Hos Bog & idé er "Korrosionshindrende overfladebehandling af stål" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Kronborg