Bog & idéPeter Krüger Andersen

Bøger skrevet af Peter Krüger Andersen

Læs mere om Peter Krüger Andersen
1 produkter
1 produkter
EU Trading Venues
EU Trading VenuesPeter Krüger Andersen
439,95 DKK
EBOG
(0)
EU Trading Venues

Mere om Peter Krüger Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Peter Krüger Andersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Andersen.
Bøgerne fra Peter Krüger Andersen udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Aktie- og anpartsselskabsret" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "EU Trading Venues" udgivet af Djøf Forlag - "EU Trading Venues" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag

Bøger af Peter Krüger Andersen

Du kan købe tre bøger af Peter Krüger Andersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan finde Peter Krüger Andersen bøger i samtlige formater. Andersens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Krüger Andersens "Aktie- og anpartsselskabsret"

Det er muligt at købe Peter Krüger Andersens "Aktie- og anpartsselskabsret" som ebog. "Aktie- og anpartsselskabsret" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Peter Krüger Andersen "EU Trading Venues"

Hos Bog & idé er "EU Trading Venues" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Krüger Andersen