Bog & idéPeter Kurrild-Klitgaard

Bøger skrevet af Peter Kurrild-Klitgaard

Læs mere om Peter Kurrild-Klitgaard
3 produkter
3 produkter
Bushs Amerika
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bushs AmerikaDavid Gress
248,96 DKK
Indbundet
(0)
Bushs Amerika
Introduktion til komparativ politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til komparativ politikCamilla T.N. Sørensen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til komparativ politik
Adam Smith
BOEGERTILSTAERKPRIS
Adam SmithPeter Kurrild-Klitgaard
143,96 DKK
Hæftet
(0)
Adam Smith

Mere om Peter Kurrild-Klitgaard

Der findes mange bøger fra Peter Kurrild-Klitgaard til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Kurrild-Klitgaard.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Peter Kurrild-Klitgaards bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Individ, stat og marked" udgivet af Politiske Studier - "Introduktion til komparativ politik" udgivet af Gyldendal - "Bushs Amerika" udgivet af Ræson i samarbejde med People's Press - "Arbejdspapir. Rettigheder eller konsekvenser?" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Adam Smith" i serien "Økonomiens konger." udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Rational choice, collective action and the paradox of rebellion" i serien "Licentiatserien" udgivet af Institute of Political Science, University of Copenhagen

Mere om Peter Kurrild-Klitgaards bøger

Peter Kurrild-Klitgaard har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Kurrild-Klitgaards bøger fås i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Kurrild-Klitgaard publiceret i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Peter Kurrild-Klitgaards "Individ, stat og marked"

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Kurrild-Klitgaard, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politiske Studier.

"Introduktion til komparativ politik" af Peter Kurrild-Klitgaard

"Introduktion til komparativ politik" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Kurrild-Klitgaard