Bog & idéPeter L. Vesterdorf

Bøger skrevet af Peter L. Vesterdorf

Læs mere om Peter L. Vesterdorf
2 produkter
2 produkter
EU-Statsstøtteret
EU-StatsstøtteretPeter L. Vesterdorf
739,95 DKK
EBOG
(0)
EU-Statsstøtteret
Small and medium-sized enterprises and the European Union
Small and medium-sized enterprises and the European UnionPeter L. Vesterdorf
169,95 DKK
Paperback
(0)
Small and medium-sized enterprises and the European Union

Mere om Peter L. Vesterdorf

Der findes mange bøger af Peter L. Vesterdorf til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vesterdorf.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Virksomheder og handelshindringer " udgivet af Dragsted Advokater - "Demokrati uden grænser " i serien "Fremads debatbøger" udgivet af Fremad - "EU-Statsstøtteret" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Small and medium-sized enterprises and the European Union" udgivet af Books on Demand

Peter L. Vesterdorfs bøger

Du kan købe fire bøger af Peter L. Vesterdorf her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Vesterdorfs bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Vesterdorf er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter L. Vesterdorfs "Virksomheder og handelshindringer "

Hos Bog & idé er "Virksomheder og handelshindringer " tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dragsted Advokater.

Peter L. Vesterdorf "Demokrati uden grænser "

Endnu en af Peter L. Vesterdorf fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af serien "Fremads debatbøger". Det er Fremad, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter L. Vesterdorf