Bog & idéPeter la Cour (red.)

Bøger skrevet af Peter la Cour (red.)

Læs mere om Peter la Cour (red.)
2 produkter
2 produkter
Stay Behind
BOEGERTILSTAERKPRIS
Stay BehindIda Grøn m.fl.
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Stay Behind
Kold krig igen?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kold krig igen?Bent Jensen
232,36 DKK
Hæftet
(0)
Kold krig igen?

Mere om Peter la Cour (red.)

Der findes flere bøger af Peter la Cour (red.) online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra -.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kold krig igen?" udgivet af Peter la Cours Forlag - "Stay Behind" udgivet af Peter la Cours Forlag

Peter la Cour (red.)s bøger

Peter la Cour (red.) har to bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra - som hæftet. -s bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Peter la Cours Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kold krig igen?" af Peter la Cour (red.)

"Kold krig igen?" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Peter la Cours Forlag.

Peter la Cour (red.) "Stay Behind"

Det er muligt at købe Peter la Cour (red.)s "Stay Behind" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Peter la Cours Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter la Cour (red.)