Bog & idéPeter Lange

Bøger skrevet af Peter Lange

Læs mere om Peter Lange
6 produkter
6 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Hvad er KOL?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvad er KOL?Peter Lange
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Hvad er KOL?
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin
Geriatri
BOEGERTILSTAERKPRIS
GeriatriHelle Bruunsgaard
431,96 DKK
Hæftet
(0)
Geriatri
KOL
KOLCharlotte Fuglsang
379,95 DKK
Hæftet
(0)
KOL
Hvad er KOL?
STREAM
Hvad er KOL?Peter Lange
199,95 DKK
Lydbog
(0)
Hvad er KOL?

Mere om Peter Lange

Peter Lange har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Langes nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Peter Lange kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Obstetrik" udgivet af Munksgaard - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "TemaNord The coexistence of two ecolabels " i serien "TemaNord" udgivet af Nordisk Ministerråd¤Nordisk Råd - "Geriatri" udgivet af Gyldendal - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "TemaNord. The coexistence of two ecolabels" udgivet af Nordisk Ministerråd. Nordisk Råd - "KOL" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Peter Lange

Peter Lange har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Langes bøger fås i forskellige formater. Lange har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Langes "Obstetrik"

Det er muligt at købe Peter Langes "Obstetrik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Peter Lange "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Lange