Bog & idéPeter Larsen

Bøger skrevet af Peter Larsen

Læs mere om Peter Larsen
3 produkter
3 produkter
Problemer & teknologi
Problemer & teknologiPeter Larsen
639,95 DKK
(0)
Problemer & teknologi
Ibsen og fotografene : 1800-tallets visuelle kultur
Ibsen og fotografene : 1800-tallets visuelle kulturPeter Larsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Ibsen og fotografene : 1800-tallets visuelle kultur
Arbejdsmiljø og sikkerhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdsmiljø og sikkerhedErik Beck Hansen
197,96 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdsmiljø og sikkerhed

Mere om Peter Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Peter Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Larsen.
Bøgerne fra Peter Larsen udbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "MARACAS MARACAS" udgivet af Cult Pump - "Arbejdsmiljø og sikkerhed" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Livets tomhed" udgivet af Historia - "Problemer og teknologi" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Melodisamling til Den danske salmebog" udgivet af Wilhelm Hansen - "Problemer og teknologi" udgivet af Systime - "Øjeblikke" udgivet af Medusa - "Musik og moderne billedfiktioner" udgivet af Medusa - "Reklame og retorik" udgivet af Medusa - "More than just images" udgivet af Medusa - "Fra Los Angeles til Valby" udgivet af Medusa - "Filmmusikk : historie, analyse, teori" udgivet af Universitetsforlaget - "Ibsen og fotografene : 1800-tallets visuelle kultur" udgivet af Universitetsforlaget - "Problemer og teknologi" udgivet af Systime - "Messetoner efter gammel kirkelig tradition" udgivet af Samfundet Dansk Kirkesang - "Den danske koralbog" udgivet af Edition Wilhelm Hansen - "Album " udgivet af Spartacus/Tiderne Skifter

Peter Larsens bøger

Peter Larsen har 17 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Peter Larsen bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Larsen lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"MARACAS MARACAS" af Peter Larsen

Hos Bog & idé er "MARACAS MARACAS" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Cult Pump, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Peter Larsen "Arbejdsmiljø og sikkerhed"

Hos Bog & idé er "Arbejdsmiljø og sikkerhed" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Larsen