Bog & idéPeter Laugesen m. fl.

Bøger skrevet af Peter Laugesen m. fl.

Læs mere om Peter Laugesen m. fl.
2 produkter
2 produkter
Vi elsker Aarhus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi elsker AarhusStine Pilgaard
207,46 DKK
Hardback
(0)
Vi elsker Aarhus
Susanne Ussing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Susanne UssingBirgitte Thorsen Vilslev
290,46 DKK
Indbundet
(2)
Susanne Ussing

Mere om Peter Laugesen m. fl.

Der er en del bøger fra Peter Laugesen m. fl. tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du fl.s seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi elsker Aarhus" udgivet af Bachs Forlag - "Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur" udgivet af Strandberg Publishing

Bøger af Peter Laugesen m. fl.

Peter Laugesen m. fl. har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. fl.s bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af fl. er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vi elsker Aarhus" af Peter Laugesen m. fl.

"Vi elsker Aarhus" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bachs Forlag.

"Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur" af Peter Laugesen m. fl.

"Susanne Ussing - mellem kunst og arkitektur" kan købes som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Strandberg Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Laugesen m. fl.