Bog & idéPeter Lauritsen

Bøger skrevet af Peter Lauritsen

Læs mere om Peter Lauritsen
7 produkter
7 produkter
Videnskab, teknologi og samfund
Videnskab, teknologi og samfundPeter Danholt
379,95 DKK
Hæftet
(1)
Videnskab, teknologi og samfund
Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?Peter Lauritsen
41,46 DKK
Hæftet
(2)
Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?
Big Brother 2.0
BOEGERTILSTAERKPRIS
Big Brother 2.0Peter Lauritsen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Big Brother 2.0
Radikal
BOEGERTILSTAERKPRIS
RadikalRune Christiansen
125,96 DKK
Hæftet
(2)
Radikal
Hvad skal det nytte?
Hvad skal det nytte?Peter Lauritsen
159,95 DKK
EBOG
(8)
Hvad skal det nytte?
Moderne idéer: Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?
STREAM
Moderne idéer: Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?Peter Lauritsen
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Moderne idéer: Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?
Introduktion til STS
Introduktion til STSPeter Danholt
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til STS

Mere om Peter Lauritsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Peter Lauritsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Lauritsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Moderne idéer: Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?" i serien "Moderne Idéer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Videnskab, teknologi og samfund" udgivet af Gyldendal - "Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?" udgivet af Informations Forlag - "Hvad skal det nytte?" udgivet af Gads Forlag - "Positiv Psykologi" udgivet af HansReitzels - "Hvad skal det nytte?" udgivet af Gads Forlag - "Radikal" udgivet af Forlaget Copenhagen Storytellers - "Big Brother 2.0" i serien "Debat" udgivet af Information - "Introduktion til STS" udgivet af HansReitzels - "Teknologi i sundhedspraksis" udgivet af Gyldendal - "Big Brother 2.0" i serien "Debat" udgivet af Information - "Introduktion til STS" udgivet af Gyldendal - "Humanistisk sundhedsforskning" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Peter Lauritsen

Peter Lauritsen har 13 bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Lauritsens bøger fås i udvalgte formater. Peter Lauritsen bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Lauritsens "Moderne idéer: Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?"

Hos Bog & idé er "Moderne idéer: Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Moderne idéer: Hvordan får vi et bedre overvågningssamfund?" af Peter Lauritsen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Moderne Idéer". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Peter Lauritsen "Videnskab, teknologi og samfund"

Det er muligt at købe Peter Lauritsens "Videnskab, teknologi og samfund" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Lauritsen