Bog & idéPeter Lautrop

Bøger skrevet af Peter Lautrop

Læs mere om Peter Lautrop
3 produkter
3 produkter
Den store børnecitatbog
Den store børnecitatbogGrethe Dirckinck-Holmfeld
79,95 DKK
EBOG
(0)
Den store børnecitatbog
Hvor skal ægteskabet stå
Hvor skal ægteskabet ståGrethe Dirckinck-Holmfeld
69,95 DKK
e-bog
(0)
Hvor skal ægteskabet stå
Bamsernes Befrielsesfront
Bamsernes BefrielsesfrontPeter Lautrop
269,95 DKK
Indbundet
(0)
Bamsernes Befrielsesfront

Mere om Peter Lautrop

Du kan kun finde en enkelt bog af Peter Lautrop her hos Bog & idé. Det er "Bamsernes Befrielsesfront - hele historien". Det er Politisk Revy, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Peter Lautrops "Bamsernes Befrielsesfront - hele historien"

Det er muligt at købe Peter Lautrops "Bamsernes Befrielsesfront - hele historien" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politisk Revy.

Dette er en også en skøn bog fra Lautrop, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Lautrop