Bog & idéPeter Legarth

Bøger skrevet af Peter Legarth

Læs mere om Peter Legarth
1 produkter
1 produkter
Efter styrtet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Efter styrtetPeter Legarth
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Efter styrtet

Mere om Peter Legarth

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Peter Legarth. På listen nedenfor finder du Legarths nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium til nytestamentlig isagogik" udgivet af Kolon - "Moseloven" udgivet af Kolon - "Efter styrtet" udgivet af Vita Nuova Publisher - "Jesus er herren" i serien "Menighedsfakultetets Videnskabelige Serie" udgivet af Kolon - "Andet Korintherbrev" i serien "Credo kommentaren" udgivet af Credo - "Johannesevangeliet" i serien "Bibelværk for menigheden" udgivet af Lohse

Peter Legarths bøger

Du kan købe seks bøger af Peter Legarth her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Peter Legarth kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Legarth publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kompendium til nytestamentlig isagogik" af Peter Legarth

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Peter Legarth. Det er Kolon, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Moseloven" af Peter Legarth

Hos Bog & idé er "Moseloven" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Kolon, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Legarth