Bog & idéPeter Løhr

Bøger skrevet af Peter Løhr

Læs mere om Peter Løhr
3 produkter
3 produkter
Hulemennesket
BOEGERTILSTAERKPRIS
HulemennesketPeter Løhr
165,96 DKK
Hæftet
(14)
Hulemennesket
Hulemennesket
STREAM
HulemennesketPeter Løhr
79,95 DKK
Lydbog
(12)
Hulemennesket
Hulemennesket
HulemennesketPeter Løhr
79,95 DKK
EBOG
(12)
Hulemennesket

Mere om Peter Løhr

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Peter Løhr. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Løhr.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hulemennesket" udgivet af Gyldendal - "Hulemennesket" udgivet af Gyldendal - "Hulemennesket" udgivet af Gyldendal

Peter Løhrs bøger

Du kan købe tre bøger af Peter Løhr her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Løhrs bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Løhr er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hulemennesket" af Peter Løhr

"Hulemennesket" findes på den digitale boghylde som lydbog. Du kan desuden altid have "Hulemennesket" af Peter Løhr med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har færdiggjort købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Peter Løhr "Hulemennesket"

Det er muligt at købe Peter Løhrs "Hulemennesket" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Hulemennesket" på din enhed og begynde at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Løhr