Bog & idéPeter Lunding Smith

Bøger skrevet af Peter Lunding Smith

Læs mere om Peter Lunding Smith
1 produkter
1 produkter
It i skyen
It i skyenPeter Lunding Smith
279,95 DKK
EBOG
(0)
It i skyen

Mere om Peter Lunding Smith

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Peter Lunding Smith. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Smiths seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "It i skyen" udgivet af Libris Media A/s - "It i skyen" udgivet af Libris

Peter Lunding Smiths bøger

Peter Lunding Smith har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan finde Peter Lunding Smith bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Smith er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"It i skyen" af Peter Lunding Smith

Det er muligt at købe Peter Lunding Smiths "It i skyen" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "It i skyen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Libris Media A/s, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"It i skyen" af Peter Lunding Smith

"It i skyen" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Libris.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Lunding Smith