Bog & idéPeter Maskell

Bøger skrevet af Peter Maskell

Læs mere om Peter Maskell
1 produkter
1 produkter
Fremtidens forstæder.
Fremtidens forstæder.Niels Helberg
279,95 DKK
Hardback
(1)
Fremtidens forstæder.

Mere om Peter Maskell

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Peter Maskell. Det er "Fremtidens forstæder.". Det er Bogværket, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fremtidens forstæder." af Peter Maskell

Hos Bog & idé er "Fremtidens forstæder." tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Bogværket, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Peter Maskell fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Maskell