Bog & idéPeter Meinert

Bøger skrevet af Peter Meinert

Læs mere om Peter Meinert
1 produkter
1 produkter
Lede hunde & kolde kameler
Lede hunde & kolde kamelerTonny Vorm
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Lede hunde & kolde kameler

Mere om Peter Meinert

Der er bare én bog af Peter Meinert tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Lede hunde & kolde kameler". Den er publiceret af Politikens Forlag på dansk. "Lede hunde & kolde kameler" er desuden udgivet i serien "Sort kaffe & hvide sokker".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Peter Meinerts "Lede hunde & kolde kameler"

Det er muligt at købe Peter Meinerts "Lede hunde & kolde kameler" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Meinerts serie "Sort kaffe & hvide sokker". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

Dette er en også en fantastisk bog fra Meinert, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Meinert