Bog & idéPeter Meldgaard

Bøger skrevet af Peter Meldgaard

Læs mere om Peter Meldgaard
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
679,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Peter Meldgaard

Peter Meldgaard har forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Meldgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Peter Meldgaard

Peter Meldgaard har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Meldgaards bøger kommer i samtlige formater. Meldgaards bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" af Peter Meldgaard

"Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" findes på den digitale boghylde som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Meldgaard, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

Peter Meldgaard "Sygdomslære for ikke-klinikere"

"Sygdomslære for ikke-klinikere" er tilgængelig online som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Meldgaard