Bog & idéPeter Moe Astrup

Bøger skrevet af Peter Moe Astrup

Læs mere om Peter Moe Astrup
2 produkter
2 produkter
Sea-Level Change in Mesolithic southern Scandinavia
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sea-Level Change in Mesolithic southern ScandinaviaPeter Moe Astrup
365,16 DKK
Indbundet
(0)
Sea-Level Change in Mesolithic southern Scandinavia
Sea-level Change in Mesolithic southern Scandinavia
Sea-level Change in Mesolithic southern ScandinaviaPeter Moe Astrup
209,95 DKK
EBOG
(0)
Sea-level Change in Mesolithic southern Scandinavia

Mere om Peter Moe Astrup

Hvis du søger en bog fra Peter Moe Astrup, kan du vælge i mellem et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Astrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Sea-level Change in Mesolithic southern Scandinavia" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Sea-Level Change in Mesolithic southern Scandinavia" i serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Peter Moe Astrups bøger

Du kan finde to bøger af Peter Moe Astrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Astrups bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Astrup er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sea-level Change in Mesolithic southern Scandinavia" af Peter Moe Astrup

Det er muligt at købe Peter Moe Astrups "Sea-level Change in Mesolithic southern Scandinavia" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Sea-level Change in Mesolithic southern Scandinavia" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Peter Moe Astrup "Sea-Level Change in Mesolithic southern Scandinavia"

Det er muligt at købe Peter Moe Astrups "Sea-Level Change in Mesolithic southern Scandinavia" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Jysk Arkæologisk Selskabs skrifter". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Moe Astrup