Bog & idéPeter Møgelvang-Hansen

Bøger skrevet af Peter Møgelvang-Hansen

Læs mere om Peter Møgelvang-Hansen
5 produkter
5 produkter
Erhvervsjura
BOEGERTILSTAERKPRIS
ErhvervsjuraBørge Dahl
467,96 DKK
Hæftet
(0)
Erhvervsjura
Kreditorforfølgning
KreditorforfølgningPeter Møgelvang-Hansen
1069,95 DKK
Hæftet
(0)
Kreditorforfølgning
Judicielle forbud/påbud og immaterialretsproces
Judicielle forbud/påbud og immaterialretsprocesThomas Riis
1289,95 DKK
Indbundet
(0)
Judicielle forbud/påbud og immaterialretsproces
Gældsbrevsloven med kommentarer
Gældsbrevsloven med kommentarerAnders Ørgaard
939,95 DKK
Hæftet
(0)
Gældsbrevsloven med kommentarer
Fogedsager
BOEGERTILSTAERKPRIS
FogedsagerLars Lindencrone Petersen
1853,96 DKK
Hardback
(0)
Fogedsager

Mere om Peter Møgelvang-Hansen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Peter Møgelvang-Hansen til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Møgelvang-Hansens nyeste udgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Peter Møgelvang-Hansens bøger findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fogedsager" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Kreditorforfølgning" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Gældsbrevsloven med kommentarer" udgivet af Karnov Group - "Erhvervsjura" udgivet af Djøf Forlag - "Restatement of Nordic Contract law" udgivet af DJØF Publishing - "Fogedsager" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Judicielle forbud/påbud om immaterialretsproces" udgivet af Karnov Group - "Erhvervsjura i et markedsøkonomisk perspektiv" udgivet af Handelshøjskolens Forlag - "Commercial and economic law in Denmark" udgivet af DJØF Publishing¤Wolters Kluwer - "Kreditorforfølgning" udgivet af Karnov Group

Bøger af Peter Møgelvang-Hansen

Der er ti tilgængelige udgivelser af Peter Møgelvang-Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Møgelvang-Hansens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Møgelvang-Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fogedsager" af Peter Møgelvang-Hansen

Det er muligt at købe Peter Møgelvang-Hansens "Fogedsager" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.

"Kreditorforfølgning" af Peter Møgelvang-Hansen

Det er muligt at købe Peter Møgelvang-Hansens "Kreditorforfølgning" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Karnov Group Denmark A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Møgelvang-Hansen