Bog & idéPeter Mogensen

Bøger skrevet af Peter Mogensen

Læs mere om Peter Mogensen
3 produkter
3 produkter
Den forreste mand
Den forreste mandPeter Mogensen
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Den forreste mand
Skyggespillet
SkyggespilletPeter Mogensen
109,95 DKK
EBOG
(0)
Skyggespillet
I bjørnens kløer
STREAM
I bjørnens kløerPeter Mogensen
129,95 DKK
Lydbog
(0)
I bjørnens kløer

Mere om Peter Mogensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udbud af bøger af Peter Mogensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Mogensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skyggespillet" udgivet af Turbine Forlaget - "I bjørnens kløer" udgivet af Turbine Forlaget

Bøger skrevet af Peter Mogensen

Der er to tilgængelige bøger af Peter Mogensen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Mogensens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Mogensen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Turbine Forlaget.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Skyggespillet" af Peter Mogensen

Hos Bog & idé er "Skyggespillet" tilgængelig som ebog. Med "Skyggespillet" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine Forlaget.

Peter Mogensen "I bjørnens kløer"

Det er muligt at købe Peter Mogensens "I bjørnens kløer" som lydbog. Fordelen ved at have Peter Mogensens "I bjørnens kløer" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er Turbine Forlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Peter Mogensen